Acasă / STING
Cauta varietati
Cataloage
- Continut foarte scazut de beta-glucan
- Excelent pentru extractul de malț
- Modificare proteolitica optima
- Degradare optimă a peretelui celular
- Mustul obținut este dulce și limpede până la opalescent
Dă tonul extractului de malț!
Soi de orz de primăvară pentru bere, recomandat de CBMO (Comitetul pentru orz, malț și bere) și Malteurs de France.
> 32 boabe pe spic. La recoltare: 750-800 spice/mp
Recomandăm o fertilizare echilibrată, adaptată fertilității solului și condițiilor pedo-climatice, pentru a nu se depăși conținutul optim de proteină adimisă (max. 10-11%).
> 32 boabe pe spic. La recoltare: 750-800 spice/mp
Recomandăm o fertilizare echilibrată, adaptată fertilității solului și condițiilor pedo-climatice, pentru a nu se depăși conținutul optim de proteină adimisă (max. 10-11%).
Descriere generală
- - - - | - - - | - - | - | 0 | + | + + | + + + | + + + + |
precocitatea
Ëxctract de malț
da
Talia plantelor
medie
Rezistenţă la cădere
Sfasierea frunzelor
Arsura frunzelor
Descriere generală
- - - - | - - - | - - | - | 0 | + | + + | + + + | + + + + |
---- = foate slab / timpuriu / mic, ++++ = foate bun / tardiv / mare
aparitia spicului
precocitatea
Structura randamentului
densitatea de plante (spice / m²)
MMB
Boabe pe spic
Ëxctract de malț
da
Perioada de semănat
Perioada de semănat de la sfârșitul lunii septembrie până la fărșitul lunii octombrie
Cantitatea de sămânţă
360-420 b.g./mp
Talia plantelor
medie
Rezistenţă la cădere
Rezistenţa la boli
Făinare
Rugina brună
Sfasierea frunzelor
Arsura frunzelor
Informatiile tehnice din acest document sunt cu caracter general si pot diferi in functie de manifestarea rezistentei, conditiile climatice, de cultivare etc.